maspy
 
نویسندگان
لینک دوستان
لینکی ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است

طیف مراجعین روانشناسان بسیار وسیع است. از کسانی که نیاز به ترک یک عادت یا رفتار درمانی دارند، تا کسانی که دچار افسردگی، اضطراب و از این قبیل مشکلات هستند. با ما همراه باشید تا دقیق‌تر به سوال 《چه زمانی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟》 پاسخ دهیم.

۱. ناتوانی در کنترل احساسات
همه ما زمانی از زندگی را با احساساتی که در حال فوران هستند، تجربه کرده‌ایم. در این زمان قادر به کنترل خشم، ناراحتی، اضطراب و احساسات این چنینی نبودیم. در این زمان شما بسیار زود رنج هستید، به سرعت عصبانی می‌شوید، برای هر مسئله‌ای به طور غیرطبیعی شروع به گریه می‌کنید و در کنترل کردن چنین احساساتی ناتوان هستید. حتی ممکن است این رفتارها و احساسات نشانه های بروز افسردگی هم باشد. بروز احساسات آنی و انفجاری از نشانه‌هایی است که نشان می‌دهد شما نیاز دارید تا به یک روانشناس مراجعه کنید.

۲. افسردگی
افسردگی به تنهایی قادر به پدید آوردن انواع بیماری ‌هایی است که شما را ملزم می‌کند تا به روانشناس مراجعه کنید. از تغییرات خلقی تا تغییرات در روند شغلی و تحصیلی، افسردگی می‌تواند همه این مشکلات را در پی داشته باشد. این بیماری حتی در رابطه شما با اطرافیان تاثیر بسیار زیادی می‌گذارد.

۳. افت عملکرد تحصیلی و شغلی
یکی از مهم‌ترین نشانه‌ های افرادی که مشکلات عاطفی دارند، افت عملکرد تحصیلی و شغلی است. مشکلات عاطفی در حافظه تاثیر منفی می‌گذارد و موجب می‌شود تمرکز خود را برای فکر کردن به مسائل دیگر از دست بدهید.

همچنین اگر شما تمرکز کافی برای انجام یک کار نداشته باشید، دچار اشتباه در انجام کار خواهید شد. اگر در کاری بارها شکست بخورید یا اشتباهی انجام دهید، علاقه خود به انجام دادن آن کار را هم از دست خواهید داد.

چه زمانی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

۴. بروز تغییر در روند خواب و اشتها
درگیری مداوم ذهن باعث بهم خوردن عادات خواب و خوراک می‌شود. افرادی که مشکلات و چالش‌های بسیاری دارند، پیش از خواب هجوم افکار را تجربه کردند. این افکار صدای بسیار بلندی در سر تولید می‌کنند و پشت سر هم تکرار می‌شوند.

همچنین در صورت بهم خوردگی نظم خواب افراد، اشتهای آن‌ها هم دچار اختلال می‌شود. حتی گاهی بدون اینکه خودشان متوجه شوند، از وعده‌های غذایی خود صرف نظر می‌کنند. در صورت داشتن این علائم، شما باید برای حل مشکلات خود از یک روانشناس کمک بگیرید.

۵. ترومای روانی
بعضی از افراد در سنین بسیار کم، ترومای روانی(ضربه‌های روانی) را تجربه کردند. این ضربه‌ها ممکن است ناشی از ازار جنسی در سنین کم، از دست دادن فردی از خانواده، مشکلات حل نشده در خانواده و... باشند. افرادی در سنین پایین‌تر گاه از بیان چنین چیزهایی واهمه دارند یا فکر می‌کنند که خودشان به تنهایی از پس این مشکلات بر می‌آیند؛ به دلیل همین تفکرات غلط این آسیب‌ها پس از مدتی خواب و خوراک را از فرد سلب می‌کند.

در چنین مواقعی به طور قطع باید به روانشناس مراجعه کنید. زیرا گفت و گو با فردی که غریبه است و شما را مورد قضاوت قرار نمی‌دهد، می‌تواند بسیار موثر واقع شود. همچنین روانشناسان برای برخورد با چنین مشکلاتی، آموزش دیده‌اند و قادر هستند تا به صورت موثر به مراجعینی با این مشکلات کمک کنند.

۶. اعتیاد
بسیاری از افرادی که به سمت مواد مخدر کشیده می‌شوند، تحت فشار روانی هستند. این افراد برای مقابله یا ساعتی حس نکردن این فشارها مصرف مواد مخدر را انتخاب می‌کنند. غافل از اینکه مواد اعتیاد آور فقط برای مدتی احساس دوری از فشارهای روانی را به فرد القا می‌کند.

پس از مدتی، به دلیل از دست رفتن احساسات خوشایند بعد از مصرف مواد مخدر، افراد دچار سومصرف مواد مخدر می‌شوند. در این شرایط فرد برای کنار گذاشتن مواد مخدر، نیاز به فردی دارد که برای او انگیزه ایجاد کند تا مصرف را کنار بگذارد.

چه زمانی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

۷. سایر مشکلات عاطفی و روانی
علاوه بر تمامی مشکلات ذکر شده، هنگامی که در خانه و خانواده مشکلی رخ می‌دهد که قادر به برطرف کردن آن نیستید، می‌توانید از روانشناسان کمک بگیرید. گاهی شما نسبت به سرگرمی‌های مورد علاقه خود، بی اعتنا می‌شوید و دیگر چیزی ندارید که از آن لذت ببرید، این هم زنگ خطری برای مراجعه به روانشناسان است.
https://silverbookco.com/

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ ] [ ۰۳:۱۱:۵۳ ] [ admin ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب